dijous, 20 de novembre del 2014

JOAN PANISELLO A LA FUNDACIÓ CATALUNYA PEDRERA

La Fundació Catalunya la Pedrera, cedeix els seu espai per a fer una performance, a un grup d'ebrencs dirigits per Roberto Olivan


Per veure 55 fotos fetes per Moisès Panisello i Ramon Creus fer CLIC AQUÍ
      Per veure 59 fotos fetes per Albert Vidal fer clic aquí

"Eternament Agraït de Roberto Olivan"
-Hay secretos que sólo los árboles saben guardar-

Performer: Roberto Olivan 
Ceramista: Joan Panisello
Musicos: Jordi Bonilla y David Bonilla
Técnico sonido y luces: Oriol Ibáñez

Performance integral de perspectivas artísticas diferentes donde la textura audiovisual se pone en manos de los recuerdos aún no vividos de un colectivo efímero. El punto en común es la raíz de la tierra que los vio crecer, las Tierras del Ebro. Juntos sienten la fuerza para exponer lo que sólo se habla en la intimidad en uno mismo, abriendo así las puertas más profundas de lo que les ha llevado a hacer lo que hacen, a ser lo que son hoy en día. (Roberto Olivan)

Avui dia 19 de novembre de 2014 he participat per primera vagada en la vida en una performance. Els altres tres participants tenen, cronològicament, la meitat d’anys que jo. Malgrat tot ho he passat tant bé i ens hem identificat tots tant en el tema que anàvem a viure, que ha estat una vertadera festa el que hem viscut. De vegades la vida et posa a l’abast oportunitats que no es poden deixar passar. Gràcies a al Vida i a tots els que ho han fet possible. La generositat de Roberto Olivàn i dels germans Bonilla ha estat tot un exemple. L’Oriol Ibàñez, JR Guallar i Albert Vidal també han fet un gra treball. Gràcies a tots. (Joan Panisello)
Fotos de Moisès PaniselloRamon Creus i Albert Vidal. Molt bons treballs. 
Per veure 55 fotos , fetes per Moisès Panisello i Ramon Creus fer CLiC AQUÍ
Per veure les fotos fetes per Albert Vidal fer clic aquí








Per veure 55 fotos de Moiès Panisello i Ramon Creus fer CLIC AQUÍ
Per veure 59 fotos fetes per Albert Vidal fer clic aquí